selfie

Zoveel pogingen moet je dus wagen voor de perfecte selfie

Of je nu met een vriendin in de kroeg bent of met je vriend op de bank hangt: elke gelegenheid leent zich wel voor een selfie. Jezelf even op de kiek zetten, is zoiets makkelijks. Tenminste, dat zou je denken. Over de eerste selfie zijn mensen zelden meteen tevreden, dus er wordt maar snel een tweede geschoten. Maar na hoeveel pogingen zit het perfecte fotootje er eigenlijk tussen?

Pogingen
Niet een, niet twee, maar zo’n vijf pogingen moeten we ondernemen voordat er een fotootje tussenzit dat het daglicht van social media mag zien. Dit blijkt uit een enquête van Florida House Experience, uitgevoerd onder 1024 mensen. Slechts vijf procent weet in een keer de winnaar te snappen. Het grootste deel van de mensen, 48 procent van de ondervraagden, heeft 2 tot 5 pogingen nodig om de perfecte selfie te maken. 28 procent van de deelnemers heeft zelfs zes tot tien pogingen nodig voor ze content zijn.

Foto bewerken
Wie denkt dat een foto dan gereed is, heeft het mis. Een foto moet namelijk eerst nog bewerkt worden voor het met het world wide web wordt gedeeld. 44 procent van de vrouwen heeft 1 tot 3 minuten nodig om de foto te bewerkten. 24 procent van de vrouwen heeft iets langer nodig en besteedt 4 tot 6 minuten aan het bewerken. Een krappe 5 procent van de ondervraagden besteedde echter meer dan twintig minuten hieraan.

Bron: Florida House Experience | Beeld: Pexels

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s