apps

Apps om meteen te installeren als je binnenkort een roadtrip gaat maken

Een goed begin is het halve werk, zo luidt Nederlands gezegde. Een roadtrip maken is hier geen uitzondering op. Ga goed voorbereid de weg op met deze apps en je haalt het beste uit je rondrit. 

Here We go
Aan een internetbundel is in veel landen wel te komen, maar je MB´s er in een keer door jassen door een paar uurtjes te navigeren is ook zonde. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de momenten dat er geen 3G signaal is. Installeer de app Here We Go wanneer je WiFi hebt en download de offline kaarten. Op deze manier kun je altijd de weg vinden, of je nu internet hebt of niet.

Roads
Een weg die eruit ligt, een plotselinge file of een omslachtige omleiding: als toerist ben je niet van elke verkeerswijziging op de hoogte. Gelukkig is Roads dat wel. Installeer de app en je weet meteen waar je beter niet langs kunt en welke route het handigst is.

Gasbuddy
De ene plek in Amerika bulkt van de benzinestations en in het andere plaatsje zijn ze wat schaarser. De app Gasbuddy vertelt je waar het dichtstbijzijnde tankstation is en vertelt je ook nog eens welk tankstation het goedkoopst is. Zo sla je twee vliegen in een klap.

Bron: Forté | Beeld: Forté 

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s